Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

CLEAN By Munk

Den enkle og korte, men effektive ansigtsbehandling, hvor dybderens er i fokus. Du vil gå herfra med en klar og fornyet hud.

Behandlingen indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrensning og peeling under damp, fjernelse af urenheder, maske og afsluttende produkter.

RELAX By Munk

Super forkælende ansigtsbehandling, der giver ekstra velvære til sjælen og pleje til huden. Dig og dit ansigt, hals og decollté er i fokus. Du vil være afstresset, og huden vil stråle af ny energi når du går herfra.

Behandlingen indeholder: Afslapningsritual, decollte-, skulder-, og nakkemassage-, dobbelt afrensning, peeling, ansigtsmassage, maske, specialmaske til decollté, kompres til hænder, håndmassage, afsluttende produkter samt let trykpunktsmassage.

OBS: Denne behandling indeholder IKKE fjernelse af urenheder/talgknopper.

 

MAN Hour

Det er ikke spor feminint at pleje sin hud, det er bare klogt! Dette er en behandling skræddersyet til den maskuline hud. Du går herfra med en renere og sundere hud. Det gør ikke ondt men er faktisk ret lækkert!

Med i behandlingen er enten:

- tilretning/studsning af bryn

- Voks af næsebor

- Voks af øre

 

(Behandlingen indeholder: Dobbelt afrensing og peeling under damp, fjernelse af urenheder, hovedbundsmassage, maske og afsluttende cremer.)

SIGNATUR By Munk

Afslappende og dybdegående ansigtsbehandling, som giver alt det din hud har behov for. Din hud vil se klar, frisk og fornyet ud samt dine spændinger fra hverdagens stress vil blive lettet. Vi skræddersyr denne behandling i forhold til dine behov og din huds tilstand. Tilstanden og evt. problemer vurderes via din facemapping (hudanalyse).

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrensning, facemapping, power eksfoliering, damp, fjernelse af urenheder, skulder-, nakke-, og ansigtsmassage, proffesionel maske og afsluttende produkter.

 

DELUXE By Munk

Den ultimative forkælelse til dig og din hud. Afslappende, plejende og dybdegående ansigtsbehandling, hvor både ryg, hænder og ansigt er i fokus. Efter denne behandling vil du føle dig afstresset, afspændt og din hud vil stråle af ny energi. 

Behandlingen indeholder: Velkomst rygmassage, dobbelt afrensning, facemapping, power eksfoliering, damp, fjernelse af urenheder, skulder-, nakke-, og ansigtsmassage, professionel maske, kompres til hænder, håndcreme og afsluttende produkter.

 

NECK & CHEST By Munk

Giv din hals og dit brystparti den opmærksomhed som de har behov for. Huden på halsen og brystet er mere sårbart overfor de skader som giver tidlige ældningstegn. Denne behandling fornyer, booster, opstrammer og løfter og er specielt udviklet til at forebygge/arbejde på de tværgående linjer man får på halsen og den vifte man får på brystet.

Behandlingen indeholder: dobbelt afrensning, specielt udviklet Fascia massage, speciel professionel maske og afsluttende produkter.

Pro Power Peel (kemisk peeling)

Pro Power Peel er til dato den mest avancerede professionelle kemiske (frugtsyre) peeling! Med denne behandling kan vi arbejde endnu mere i dybden og endnu mere effektivt på ældningstegn, pigmentforandringer, acne/uren hud og acne ar. Det er en fantastisk behandling som giver de flotteste resultater.

Behandlingen indeholder: dobbelt afrensning, prep af huden, de antal lag af frugtsyre som aftales, neutralisering og fugtcreme.

VIGTIGT - KONTRAINDIKATIONER: 

- Laser behandling, lysterapi, microdermabrasion indenfor de sidste 2 uger.

- Botox eller fillers indenfor den sidste uge.

- Isotretinoin (roaccutane) kur indenfor de sidste 6 måneder.

- Hvis huden er blevet vokset indefor de sidste 72 timer.

- Har en smitsom hudsygdom eller infektion f.eks. forkølelsessår.

- Gravid eller ammer.

- Allergi overfor ingredienser i Pro Power Peel.

- Udsat for meget sol/ solskoldet hud.

- Brug af Retin-A eller andre produkter med retinol indenfor de sidste 48 timer.

- Meget sensibel / irriteret hud og nedbrudt barriere.

 

Pro Power Eye Peel (frugtsyre)

Sæt fokus på dine øjne!  Med denne øjenbehandling opklarer, opstrammer, og udglatter vi huden omkring øjnene med special lavet frugtsyre eyspads.

Book behandlingen alene eller som tillæg til andre behandlinger, f.eks. farvning af vipper og bryn inkl. retning.

Facemapping

Dette er IKKE en ansigtsbehandling men en proffessionel hudanalyse!

Vi analyserer din hud, område for område, for at finde frem til eventuelle problemer eller unikke behov, så disse kan behandles på den mest effektive måde. Facemapping sikrer, at din efterfølgende vejledning i Dermalogicas produkter er målrettet til specifikke zoner, og giver dig de ønskede resultater.

 

Prisen refunderes ved køb af produkter over 500,-

 

MicroZone

MicroZone er en kort behandling på kun 20 min., som arbejder effektivt og målrettet på specifikke hudproblemer eller hudtilstande. Den kan også bruges som en "problemløser" imellem dine regelmæssige ansigtsbehandlinger eller som kurforløb.

 

Behandlingen kan bl. a. være: Fjernelse af talgknopper eller urenheder, eksfoliering af hyperpigmentering, special maske mod eksem eller forfinelse af hudstrukturen.