Behandlinger

Dermaroller

Denne professionelle behandling med Dermaroller® reducerer fine linjer og rynker, ar, grov hudstruktur, pigmentpletter, strækmærker, acne ar og kan styrke en sart hud.

En rulle med 0,5 - 1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Denne "skade" sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen. Hudfornyelsesprocessen fortsætter i op til 10 uger efter behandlingen. Dette medfører reduktion i forekomsten af rynker, pigmentpletter og store porer.

Behandlingen er uden risiko for skade på huden og er stort set smertefri, idet huden påføres bedøvelsescreme 30 minutter inden rulningen. Mikrohullerne i huden lukker sig igen efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles tør i de følgende dage.

Det anbefales, at man får 3-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat. Dette kan variere efter tilstanden på det ønskede område som skal behandles. Ydermere vil det give endnu bedre resultater, hvis man bruger hejmmerullen min. 4 uger inden en professionel behandling.

Den originale Dermaroller® er udviklet i Tyskland og ISO certificeret, CE-mærket og patenteret på verdensplan.

 

E-Dermastamp - hele ansigtet

Denne behandling er af hele ansigtet. Der bruges et apparat hvor der sidder et mundstykke med 6 tynde nåle i som trækkes op og ned i en meget høj hastighed. Med denne form for behandling kan man arbejde mere målrettet på individuelle "problemer" i huden samt give en dybere behandling.

E-Dermastamp - hals

I denne behandling arbejder man kun på halsen. man kan komme mere i dybden hvis man har dybe rynker eller slap hud. Er god som tillægsbehandling til hele ansigtet.

E-Dermastamp - pande inkl. bekymringsrynke

Denne behandling er ideel hvis man har linjer/rynker, grov hudstruktur eller akne ar i panden og hvis man samtidig synes bekymringsrynken er for tydelig. Her arbejder vi målrettet på dette.

E-Dermastamp - øjenområde, nasolabiale el. marionetlinier

Denne behandling arbejder lokalt på et område hvor man synes trænger til forandring. Her kan vi arbejde med linjer, rynker eller poser omkring øjnene, eller de to "streger" fra næsen og ned til mundvigen. Marionetlinjerne som typisk udspiller sig fra mundvigen og ned til kæbekanten er også en mulighed. 

En del mennesker føler det er disse områder som med tiden får dem til at se "sure" ud. Det kan vi heldigvis lave om på nu.

E-Dermastamp - hagepartiet

Hvis du er en af dem med grov hudstruktur ved hagen enten pga. tidligere akne, små huller i huden eller en del linjer/rynker er denne behandling den mest optimale. 

E-Dermastamp - overlæbe el. bekymringsrynke

Få bugt med bekymringsrynken eller de mange rynker ved overlæben. begge dele er nogle af de steder vi først lægger mærke til hos andre og os selv.