Behandlinger

Fedtfrysning

Fedtfrysning går ind og fjerner de genstridige fedtdepoter, som du ikke kan komme af med. Ved hjælp af en applikator fryser vi, på en sikker og effektiv måde, det valgte område med fedt ned til ca. -8 /-10 grader. Det kan fedtcellerne ikke tåle, de krystalliserer, altså går i stykker og udskilles fra kroppen via lymfesystemet.

De fedtceller som er blevet frosset kommer ikke igen, hvilket vil sige, at du ikke vil tage på, i samme omfang, i det samme område igen. Kroppen har et hvis antal af fedtceller. Tager du på, bliver de større og taber du dig bliver de bare mindre, men du har stadig præcis det samme antal. 

Ved en behandling med fedtfrysning formindsker du dine fedtceller med 20-25 % i det behandlede område. Derfor kan du formindske dit fedepot i et bestemt område, og ikke tage på i samme omfang og det samme område, som du har kunnet tidligere.

Måske en enkelt behandling er nok alt afhængig af dine mål og forventninger men vi anbefaler et kurforløb på 3 behandlinger med en måneds mellerum for maksimalt resultat!

For at få det maksimale ud af din behandling er det vigtig at du følger vores vejledninger mest muligt, dvs. masser af vand og ingen alkohol de første 14 dage. 

Man kan behandle; mave, ridelår, inderlår, kærlighedshåndag, BH-dellen, knæ, mandebryster og dobbelthage og arme

Fedtfrysning 1 påsætning

VIGTIG LÆSNING!!

Har du den der delle som du BARE ikke kan komme af med? Denne behanding kan målrettet formindske et bestemt sted på kroppen med fedtophobninger.

Vi kan behandle 4 steder på en gang med vores maskine, når du booker til en enkelt tid! (Dvs. 4 påsætninger kr. = 2800 kr.)

Bemærk; prisen er pr. påsætning/sted du ønsker behandlet.

1 påsætning 1000,-

2 påsætninger 1600,-

3 påsætninger 2200,-

4 påsætninger 2800,-

Ved genbooking spar 10%

Du må meget gerne notere i kommentar feltet hvilket/hvilke områder du ønsker behandlet, så vi kan forberede os bedst muligt. Hvis det drejer sig om hage, vil vi meget gerne have en konsultation inden.

Denne behandling må ikke udføres på;

- gravide og ammende.

- folk i kemobehandling eller med diabetes.

- folk med brok på det pågældene sted. 

 

 

Fedtfrysning 2 påsætninger
Fedtfrysning 3 påsætninger
Fedtfrysning 4 påsætninger
Konsultation ang. fedtfrysning

Er du i tvivl om du at området du ønsker behandlet er egent til fedtfrysning? Så book en kunsultation, så kigger vi på det og tager en vurdering ganske gratis!