Medarbejdere

Sine Munk
Sine Munk

 

Indehaver.

 

Jeg blev i 2009 uddannet kosmetiker fra Aalborg Tekniske Skole med advanceret hudterapi som mit speciale, et speciale som jeg stadig brænder kraftigt for. 

Efterfølgende har jeg bygget flere uddannelser/kurser på; såsom Fisurgisk massør i 2011, CND Shellac kursus i 2012, Permanent makeup i 2014 og sidst Medicinsk dermaroller i 2016.

Jeg er EXPERT i dermalogicas unikke uddannelses program, som er den højeste status. Den bliver selvfølgelig holdt ved lige ved hyppige kurser.

Jeg elsker mit job fordi jeg kan gøre en forksel for mine kunder. Om det er forskønnelse, forkælelse eller afhjælpning af et decideret problem med huden. At mine kunder går ud af døren og har det bedre med dem selv, er det der driver mig.

Stinne Sørensen
Stinne Sørensen

 

Jeg uddannet kosmetolog i 2013 fra CIDESCO skolen i København.

 

Jeg arbejder primært med ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, bryn og vipper, lash lift, Spraytan samt Shellac. I 2016 supplerede jeg min uddannelse med undervisning i microneedling behandling samt kursus i CND Shellac behandlinger.

Jeg er pt. SPECIALIST i dermalogicas unikke uddannelses program.

Jeg elsker at skabe resultater, om det er en ansigtsbehandling, et par bryn eller negle. Jeg elsker at forskønne og forkæle samt at have den tætte kontakt med mennesker. Det er fedt at nørde og lære nye ting hele tiden, da vores fag heldigvis aldrig står stille.

Julie Hjort
Julie Hjort

 

Jeg er i gang med at uddanne mig til kosmetiker, så når jeg ikke er på klinikken, er jeg at finde på Style & Wellnes Tech College i Aalborg. Imens jeg gik på grundskole tog jeg også et shellac kursus.

Jeg er pt. CERTIFICERET i dermalogicas unikke uddannelses program.

Det jeg elsker ved denne branche er at kunne fordybe mig i behandlinger, uanset om det er negle eller vipper og på sigt ansigtsbehandliner. Jeg elsker den tætte kontakt man har med kunden samt det at kunne forkæle dem og samtidig skabe et godt resultat.