Medarbejdere

Sine Munk
Sine Munk

 

Indehaver.

 

Jeg blev i 2009 uddannet kosmetiker fra Aalborg Tekniske Skole med advanceret hudterapi som mit speciale, et speciale som jeg stadig brænder kraftigt for. 

Efterfølgende har jeg bygget flere uddannelser/kurser på; såsom Fisurgisk massør i 2011, CND Shellac kursus i 2012, Permanent makeup i 2014 og sidst Medicinsk dermaroller i 2016.

Jeg er EXPERT i dermalogicas unikke uddannelses program, som er den højeste status. Den bliver selvfølgelig holdt ved lige ved hyppige kurser.

Jeg elsker mit job fordi jeg kan gøre en forksel for mine kunder. Om det er forskønnelse, forkælelse eller afhjælpning af et decideret problem med huden. At mine kunder går ud af døren og har det bedre med dem selv, er det der driver mig.

Julie Hjort
Julie Hjort

 

Kosmetiker elev

 

I dermalogicas unikke uddannelses program er jeg SPECIALIST, som er det første trin.

Det jeg elsker ved denne branche er at kunne fordybe mig i behandlinger, uanset om det er negle eller vipper og på sigt ansigtsbehandlinger. Jeg elsker den tætte kontakt man har med kunden samt det at kunne forkæle dem og samtidig skabe et godt resultat.

Camilla Eiersted
Camilla Eiersted

 

Butiksassistent.

 

Jeg startede min uddannelse i 2006 og blev udlært i 2008 som butiksassistent, med profil indenfor hudpleje. Jeg arbjede i faget i 5 år og ville derefter prøve noget nyt. 

I 2014 startede jeg ved Matas, hvor mit fokus område var hudpleje og parfume!

Det jeg bedst kan lide ved branchen er, at den konstant er i udvikling. Der kommer hele tiden nye teknologier som forbedrer cremerne og deres virkning. Og så synes jeg det er "fedt" at kunne hjælpe kunderne med enten et problem i huden eller bare med ren forkælelse. Bonus er, at det er dejligt at kunne videregive ens bejestring og viden for produkterne til kunderne.