Behandlinger

Microneedling

Denne professionelle behandling reducerer fine linjer og rynker, ar, grov hudstruktur, pigmentpletter, strækmærker, acne ar og kan styrke selv en sart hud.

En maskine med 0,25 - 1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Denne "skade" sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen. Hudfornyelsesprocessen fortsætter i op til 12 uger efter behandlingen. Dette medfører reduktion i forekomsten af rynker, pigmentpletter og store porer. Der bruges et apparat hvor der sidder et mundstykke med 12-36 tynde nåle i som trækkes op og ned i en meget høj hastighed. Med denne form for behandling kan man arbejde mere målrettet på individuelle "problemer" i huden samt give en dybere behandling.

Behandlingen er uden risiko for skade på huden og er stort set smertefri, idet huden påføres bedøvelsescreme 15 minutter før behandlingen starter. Mikrohullerne i huden lukker sig igen efter kort tid og medfører hverken sår eller ar. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles tør i de følgende dage.

Det anbefales, at man får 3-5 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat. Dette kan variere efter tilstanden på det ønskede område som skal behandles.

 

Microneedling - Hele ansigtet

Denne behandling er af hele ansigtet. Der kan arbejdes grundigt i hele ansigtet, og der er god tid til at fordybe sig de steder med evt. "større problemer". Hele ansigtet får en jævn behandling så huden fornyer sig ens. 

 

 

Microneedling - Hele ansigtet + hals

Ved denne behandling arbejder man målrettet på brystpartiet. Det kan være med alt fra pigmentforandringer, rynker ved kavalergangen til hudstrukturen.

Microneedling - Pande inkl. bekymringsrynke og øjenområde

Denne behandling er ideel hvis man har linjer/rynker, grov hudstruktur eller akne ar i panden og hvis man samtidig synes bekymringsrynken er for tydelig. Her arbejder vi målrettet på dette.

Microneedling - Hageparti inkl. overlæbe

Hvis du er en af dem med grov hudstruktur ved hagen enten pga. tidligere akne, små huller i huden eller en del linjer/rynker er denne behandling den mest optimale. 

Microneedling - Øjenområde, overlæbe el. bekymringsrynke

Denne behandling arbejder lokalt på et område hvor man synes trænger til forandring. Her kan vi arbejde med linjer, rynker eller poser omkring øjnene, eller de to "streger" fra næsen og ned til mundvigen. Marionetlinjerne som typisk udspiller sig fra mundvigen og ned til kæbekanten er også en mulighed. 

En del mennesker føler det er disse områder som med tiden får dem til at se "sure" ud. Det kan vi heldigvis lave om på nu.

Nano tip - eksfoliering

Denne behandling er en grundig og effektiv eksfoliering som arbejder i overfladen. ALLE kan få denne behandling; konfirmanden, gæsten til festen, manden, unge som ældre. Den er ideel hvis du synes du har en trist, grå, tør og kedelig hud som bare trænger til at få noget liv tilbage. 

Denne behandling kan med fordel bookes med et par dages mellemrum.

Dette er IKKE en behandling med nåle som microneedling, men bare en eksfoliering med samme apparat og et andet mundstykke.