Behandlinger

Permanent Makeup

Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk, gennem næsten usynlige korrigering, kan enhver kvinde opnå et velplejet, friskt og udtryksfuldt udseende. Målet med permanent make-up er, at tilføje udseendet "det lille ekstra pift", der kan give alle kvinder mere velvære og selvtillid.

Kan du nikke genkendene til følgende, kan du måske få stor glæde af permanent make-up:

- Usikre hænder

- Bruger briller og/eller kontaktlinser

- Allergi overfor kosmetik

- Manglende eller begrænset hårvækst ved vipper

- Hårtab før og efter kemobehandling

Man ligger med bedøvelsescreme på i ca. 30 minutter sådan at hele behandlingen foregår så smertefrit som muligt.

Behandlingen foregår med en micro tynd nål som tilfører allergitestet farve i det yderste hudlag mellem 0,5 - 1,3 mm dybt. Permanent makeup holder i 1-6 år, afhængig af hudtype. Holdbarheden er dog meget individuel.

Hos mig er der altid 2 behandlinger med i prisen, første gang man får det lavet. Man kan ikke lave det færdigt og få det perfekte resultat efter kun 1 behandling.

 

 

Eyeliner øvre og nedre

En drøm for alle, der bærer briller, dyrker sport eller bare gerne vil gøre det nemt for sig selv. Med en tynd streg kan vipperanden gøres tættere, og øjets facon bliver smukt fremhævet. Med en lidt tykkere øjenlågsstreg kan brugen af eyeliner helt erstattes.

Ved permanent make-up omkring øjnene, lægges farven langs vippekanten. For at få det bedste resultat, anbefaler vi at lægge permanent make-up på vippekanten både for oven og for neden.

Eyeliner enkelt

En drøm for alle der bærer briller, dyrker sport eller bare gerne vil gøre det nemt for sig selv. Med en tynd streg kan vipperanden gøres tættere, og øjets facon bliver smukt fremhævet. Med en lidt tykkere øjenlågsstreg kan brugen af eyeliner helt erstattes.

Ved permanent make-up omkring øjnene, lægges farven langs vippekanten. For at få det bedste resultat, anbefaler vi at lægge permanent make-up på vippekanten både for oven og forneden.