Produkter

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeseriens bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en idé til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyer Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Face Fit behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

dermalogica.dk

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudpleje.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer såsom talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

janeiredale.dk

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.

Serien indeholder renseprodukt, booster, toner, maske og fugtcremer, som alle hjælper med at forebygge bumser og udbrud.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!

clearstart.dk

Advanced Nutrition Programme™ er kvalitetskosttilskud til hudpleje, der specifikt er udviklet til at fremme sund hud fra inderst til yderst.

Alle kosttilskud fra Advanced Nutrition Programme™ er udviklet med omtanke og fremstillet af veldokumenterede ingredienser af højeste kvalitet, som kroppen let kan optage. Hvert produkt er understøttet af forskning, fremstillet i England og testet af uafhængige tredjepartslaboratorier. De naturlige og naturidentiske ingredienser er produceret under de strengeste kvalitetskrav og højeste certificering. 

Advanced Nutrition Programme™ stræber efter veganske, vegetariske og økologiske ingredienser, som er fri for kunstige konserveringsmidler, farver, aromaer, PCB samt fyldstoffer uden tilsat sukker, salt, soja, hvede, gluten, gær, lactose eller mejeriprodukter. Fiskeolierne udvælges omhyggeligt af Epax®, som er en verdensførende Friend of the Sea certificeret leverandør. Epax® produkter er garanteret at opfylde de højeste kvalitetskrav for sikkerhed, sporbarhed, bæredygtighed og opfylder de højeste standarder for renhed. Til sidst men ikke mindst: alt emballage er 100% genanvendelig. 

advancednutritionprogramme.dk

 

By Men’s Room

By Men’s Room er en dansk hudplejeserie, udviklet af Men’s Room Hudplejeklinik for mænd siden 1998. Produkterne er udviklet efter 20 års opsamlet specialviden om mænd og deres hud. Serien har et jordnært forhold til hudpleje: God hudpleje handler meget firkantet om at forebygge og afhjælpe infektion, udtørring, urenheder, blodsprængninger, solskader, barberingsproblemer og fejlbehandling. Målet er at gøre mænds egen hudbarriere stærk, modstandsdygtig og selvhjulpen. At give den almindelige mands hud de bedste betingelser for at holde sig pænest muligt gennem livet.  Effektivitet og enkelthed!

www.mensroom.dk 

 

REVITALASH

Den førende kosmetikserie til vipper, bryn og hår, der bygger på lægevidenskabelige, patenterede og prisvindende formularer. Både vores vippeserum, øjenbrynsserum, makeup og hårpleje er designet til at fremme, genskabe og forskønne dine vigtigste skønhedstræk.

Deres serum til øjenvipper er i dag kendt og elsket blandt kvinder og mænd verden rundt. Revitalash vippeserum kan hjælpe dig med at få mærkbart stærkere, fyldigere og smukkere vipper. Produktet stimulerer vækst, og størstedelen af vores brugere opnår synlige og mærkbare resultater efter 4-6 ugers brug. Revitalash vippeserum bygger på en avanceret kombination af kosmetiske ingredienser, som bidrager til både at forskønne og nære dine øjenvipper.

Som læge var Dr. Brinkenhoffs rejse ind i kosmetikkens verden i høj grad inspireret af hans kone, Gayle. Under sin kamp mod metastatisk brystkræft talte hun om de spor, behandlingsforløbet satte på hendes udseende - nærmere bestemt hendes porøse, livløse vipper. Hun gav udtryk for, at hun følte sig mindre selvsikker og smuk, og Dr. Brinkenhoff følte sig derfor nødsaget til at gøre noget for at hjælpe hende. Ved hjælp af Dr. Brinkenhoffs ekspertise inden for oftalmologi og hans passion for forskning og videnskab, udviklede han en banebrydende kosmetisk vippeserum, der gav fornyet vitalitet til Gayles vipper.