Tilmeld nyhedsbrev

 

Åbningstider

Mandag 09.00 - 17.00

Tirsdag 09.00 - 20.00

Onsdag 09.00 - 17.00

Torsdag 09.00 - 20.00

Fredag 09.00 - 15.00

 

 

CVR: 34239592

 

Produkter


Dermalogica


I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer.
Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeserien bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en ide til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.
I dag forandrer og fornyr Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, MicroZone® behandling samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

SE DERMALOGICAS PRODUKTGUIDE
dermalogica.dk


Jane Iredale

 

 

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber.
Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudplejen.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

SE JANE IREDALES FARVEGUIDE
janeiredale.dk

 

 

 

Clear Start

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.
 
Hudproblemer opstår ofte, når du bliver teenager. Clear Start™ behandler bumser i tre trin, der bruger det bedste fra naturen og fra forskning indenfor hudpleje.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!
 

clearstart.dk

 

 


ISclinical logo

 

 

Balance Me er en både naturlig og sofistikeret ansigts- og kropsplejeserie fra England. Den styrker huden, har terapeutiske egenskaber og beskytter den dyrebare og sarte hud mod belastningerne i hverdagen. Balance Me produkterne handler ikke kun om en sund livsstil, men skaber fantastiske resultater.

Vores blandinger er propfyldte af rene, naturlige aktive stoffer og ekstrakter foruden moderne sammensætninger af æteriske olier, som giver dig optimal velvære og naturlig skønhed. De engelske søstre Rebecca og Clare Hopkins har skabt en luksuriøs serie, som stadig er overkommelig i pris, fordi de mener, at du skal kunne bruge produkterne hver dag og dermed opleve fordelene af dem fuldt ud.

Balance Me arbejder meget målrettet på at sikre, at deres produkter indeholder naturlige ingredienser og ikke er syntetiske. Derfor har Balance Me gjort det tydeligt for dig som forbruger at se, ved hjælp af deres promise mærke som angiver, hvor stor en procentdel af produktet der er naturligt. Balance me anvender ikke kemikalier som f. eks. parabener til konservering, sulfatstoffer til skumdannelse og primære petrokemikalier, som f.eks. mineral- og petroleumolier.

 

 


ISclinical logo

 

 

Den originale Home Care Dermaroller er en lille rulle med 192 mikronåle, af 0,2 mm, som ved en skånsom og smertefri rulning af ansigt og hals to til tre gange om ugen giver et vitalt, friskere og yngre udseende.

Allerede efter første hjemmebehandling vil du opleve en synlig forbedring af hudens struktur og på længere sigt reducerer behandlingen også grove porer betydeligt. Rullen føres blidt hen over huden og behandlingen fjerner dermed de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden. Behandlingen øger samtidig hudens optagelse af næring og aktive ingredienser fra dine sædvanlige hudplejeprodukter med op til 30%.

 

 


ISclinical logo

 

 

Baseret på et ingrediens med afsæt i øjenmedicin har M2BEAUTÉ skabt revolutionerende produkter, som giver dig verdens smukkeste øjenvipper og øjenbryn. På mildeste vis stimulerer M2LASHES dine øjenvippers vækst og nærer dine vipper, gør dem fyldigere, længere, stærkere og sundere, mens M2BROWS genopretter, fylder og forvandler dine øjenbryn ved at give dem et attraktivt volumen-boost.

M2BEAUTÉ er udviklet i tæt samarbejde med anerkendte forskere og indeholder innovative ingredienser, som synligt forbedrer det naturlige udseende af dine øjenvipper og bryn. Alle M2BEAUTÉ produkter har gennemgået omfattende videnskabelige tests, og overholder naturligvis også alle dermatologiske krav og EU’s strenge kosmetikdirektiver. M2BEAUTÉ er synonym med innovative kosmetiske produkter med dokumenteret effektivitet. Uanset hvilket M2BEAUTÉ produkt, du vælger, kan du stole på, at det kun indeholder ingredienser, hvis effekt og kompatibilitet er blevet testet og bevist i velrenommerede, langvarige undersøgelser.

 

 

Beauty By Munk | Østersøvej 2 | 9990 Skagen | tlf. 2043 5543 | kontakt@beautybymunk.dk

Denne side vedligeholdes af FÆRCH A/S | Medlemsbetingelser