Behandlinger

Vipper og Bryn

Velformede bryn og farve på vipperne giver en heldhed i dit udtryk. Det kan gøre en markant forskel for dit ansigt og din udstråling. Vi ordner, former og farver dine bryn og vipper,  så det passer til dig og dine ønsker.

Retning af bryn

Brynene rettes med pincet eller voks.

Farvning af bryn
Farvning af vipper
Farvning af vipper og bryn inkl. ret

Giv dine øjne et "løft" ved, at brynene rettes samt brynene og vipperne farves efter dit ønske og vores ekspertise.

Basis vippebuk

Vippebuk er for dig, der ønsker at få det fulde ud af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud - på en naturlig måde. Ved et vippebuk løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver et flot naturligt look med wow effekt.

Behandlingen har en holdbarhed på op til 6 uger.

Luksus vippebuk inkl. serum og øjenmaske

Sammen med et vippebuk, som får dine vipper til at synes længere og fyldigere, får du her plejet dine øjenomgivelser i form af øjeserum samt øjenmaske. Når du alligevel ligger og nyder roen, hvorfor så ikke få dine øjne til at stråle endnu mere.

Behandlingen har en holdbarhed på op til 6 uger.

Bryn laminering

Bryn laminering er for dig, som ønsker at få mere fylde på dine bryn. Har du nedadgående brynhår, bryn som stritter eller som måske bare er lidt genstridige, så er det her den rette behandling. Ved en Bryn laminering redes brynene opad og permanentes skånsomt, hvilket vil få dine bryn til at se mere fyldige og fluffy ud. Du vil dermed få det mest optimale ud af dine bryn på en naturlig måde.

Inkl. farvning af bryn. Skal de rettes, bookes det som tillæg.

Behandlingen har en holdbarhed på op til 6 uger.